Kategorier
Tips

9 ting du må gjøre i sommer

Sommerens bucketlist. Dette er 9 ting jeg absolutt må gjøre i sommer, eller jeg har i alle fall veldig lyst til å fullføre denne listen!

 

1. Overnatte i hengekøya

Så. Mamma og pappa kjøpte faktisk en hengekøye i begynnelsen av sommerferien. Den er så digg, og nå er det jo såå uendelig varmt ute til å være norsk sommer. Altså. Jeg må jo bare ta en natt i hengekøya snart. Sovne fra synet av klar stjernehimmel. For reals. Det kommer til å skje.

 

2. Ha nattkino ute

Jeg har så drømt om det så alt for lenge. Hvor koselig hadde det ikke vært å invitert et par tre, fire, fem gode venner, satt opp et lerret og hatt en liten utendørs – nattkino? Samle et par tepper og tenne noen lys. Ååå. Stemning.

 

 

3. Ta en kanotur

Det hører vel sommeren til? Jeg har faktisk avtalt ordentlig kano/kajakktur med en venninne i sommer. Vi får se hvor den går, men jeg har egentlig veldig lyst til å ta en padletur på sørlandet. Så noen fine ruter der på UT.no som jeg har lyst til å teste ut!

 

4. Ta et nattbad

Helst naken. For det høres så evig befriende ut liksom.

 

 

5. Lese bøker

Ta meg tid til å faktisk lese bøker. SOm IKKE er faglitteratur om uintressante temaer jeg egentlig aldri kommer til  å få bruk for at jeg tok med tiden til å lære noe om.

 

 

6. Danse i regnet 

Masse og bli gjennomvåt. Vi har ikke akkurat vært bortskjemt med regn i sommer, noe som er utrolig deilig på en måte. Samtidig er det noe magisk med regn. Jeg elsker duften av våt sommerasfalt. Det er faktisk noe spesielt med den lukten der.

 

7. Spille monopol

Fordi jeg ikke kan huske sist jeg spilte monopol. Det må være kjempe lenge siden! Det er jo så gøy og.

 

8. Gå i pysjamas en hel dag 

Det er vel lykke vel? Jeg skal jammen meg sette av en hel dag til å drikke pepsi max, se på serier og spasere rundt i pysjamas.

 

9. Brenne gamle kladdebøker

Jeg er jo ferdig med 13 år skolegang jo! Selvfølgelig må jeg brenne de gamle kladdebøkene mine. Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før? PÅ tide å lage et stort bål og feire at det er sommerfere.

 

 

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

1 svar på “9 ting du må gjøre i sommer”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s