Kategorier
Reise

Adjø Alicante

 

Det er litt overgang å hoppe fra seriøse blogginnlegg til totalt overfladiske. Men det må til.

For til tross for at det er viktig å ta seg tid til å ta opp alvorligere temaer, blir det litt tungt å skrive om den hele tiden. En blanding er bra synes jeg. Det er jo faktisk det som gjenspeiler virkeligheten best, med oppturer og nedturer.

Akkurat nå er livet ganske bra. Det er ikke så verst med godt over tretti varmegrader, utsikt til turkisfarget vann og palmer. Men jeg begynner å gå lei dager uten de faste rutinene hjemme. Jeg savner ordentlig trening. Jeg savner faktisk jobben en god del, og selvfølgelig savner jeg vennene mine.

To uker er med andre ord helt passe. For nå blir det godt å komme hjem! 🙂

 

Som siste dag har nede, har vi spasert rundt i Alicantes folkefylte gater. I disse turistdager er det nok av folk for å si det sånn. Først tok vi en tur på arkeologisk museum, for å lære litt spansk historie. Det er noe som er litt obligatorisk i løpet av en utenlandstur egentlig. Litt kultur liksom. Etterpå spaserte vi langs noen søte, små butikk-boder og kjøpte et par småting. Før vi tok en tur på restaurant.

Her kommer et siste, lite bildedryss fra solfylte Alicante Takk for denne gang, Spania. Vi sees igjen ♥

 

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s