Shopping i varmen // Hva sier bibelen om økonomi?

God formiddag!

Litt shopping må man nesten ha når man er på ferie synes jeg. Jeg oppdaget en butikk som selger veldig fin og billig sminke (Slapp helt av. Dette er ikke sponset) Neste gang dere er på ferie må dere sjekke ut KIKO. De hadde et genialt tilbud. Hvis du kjøpte to produkter, fikk du de to neste gratis. Økonomisk som jeg er måtte jeg jo benytte meg av det, og prøvde å finne produkter som var ish like i pris. Noen av dem jeg kjøpte ser du på bildet over. Det var overraskende god kvalitet på produktene også synes jeg. Såå sjekk det ut ♥

 

I går fikk Gabriela og jeg en bunt med penger hver og beskjed om å bruke dem opp i løpet av de neste to timene. Jeg tror aldri jeg har smilt så mye konstant i løpet av to timer i hele mitt liv. Hvor ofte får jeg beskjed om å bruke penger på klær liksom? Så siden jeg ble så uendelig velsignet i går, tenkte jeg å skrive litt rundt akkurat det; økonomi ….

 

Hva sier egentlig bibelen om økonomi? 

For i noen kristne miljøer virker det nesten som om det handler om å ha så lite som mulig. Være nøkterne, og fornøyd med det lille man har. Personlig tror jeg at det er fullt mulig å være takknemlig, og fornøyd med det man har uten at man skal trenge å bekymre seg for om man har råd til å betale neste husleie. For bekymringer følger ofte med dårlig økonomi, og det er aldri noe Gud har ment vi skal ha. 

I min bibel står det nemlig det stikk motsatte. Gud ønsker at vi skal ha suksess i alt vi gjør. Han ønsker at vi skal ha overflod, også av penger!

 

Hvorfor? 

Gud elsker oss, og ønsker bare det beste for oss, men også fordi … 

 

“Når vi har mer, har vi også mer å gi til andre.” 

 

I historien om Josef i det gamle testamentet kan vi lese at siden Gud var med Josef, ville alt han gjorde bli suksess. Når vi har tatt imot Jesus som vår personlige frelser, bor han i oss, og er med oss til en hver tid. Jesus døde ikke bare på korset for at vi skulle få en relasjon med Gud igjen, for at vi skulle leve et liv i fred og helse… Han døde også for at vi skulle kunne ta imot liv i overflod, og alt vi gjør skal lykkes!

 

“Now his master saw that the Lord was with him and that the Lord caused all that he did to prosper (succeed) in his hand.

– 1. mosebok/ Genesis 39: 4

 

” Beloved, I pray that in all things tough mayest prosper and be in health, even as thy soul prospereth.”

– 3 Johannes brev / john 1: 2

 

Tro det, og bekjenn at du har god økonomi, så skal du se at Gud vil få alt du gjør og drømmer om til å lykkes. For når du lykkes i din økonomi, kan du også velsigne andre! 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s