Turist i hjembyen

IMG_4455 (1)

Kjære du – please si at jeg ikke er den eneste som har drømt meg bort i tanken om å bo i Paris, Milano eller New York, kun fordi det hadde gjort intagramkontoen min så uendelig mye finere?  Det bør kanskje nevnes at jeg definitivt kommer til å flytte til en av disse storbyene en vakker dag i alle fall for en kortere periode. Det er uten tvil langt opp på bucketlisten. Men i dag slo det meg at det faktisk er ganske mange, fine landskap her hjemme også! Det er jo ikke lange turen jeg må kjøre for å nyte synet av litt finere omgivelser en de jeg omgås daglig, og kanskje litt lei av. Så jeg tok meg en liten tur til gamlebyen for å knipse et par bilder – og for å kjøpe kaffe.

Åpenbart mest for å kjøpe kaffe. Igjen. Vel …

Verdens beste iskaffe fra Espressohouse. Jeg pleier alltid å kjøpe takeaway, også drikker jeg den opp innen jeg rekker å komme tilbake til bilen. Det er sånn det skal være.

Men altså. Er det noen som legger merke til nytt design, og ny bloggadresse, eller? Ble litt oppgradert det med andre ord! Så jeg fikk altså til sånn domeneoopplegg til slutt, og er offisielt et datageni. Mhm. Nailed it! Har også laget facebookside nå, så om du har lyst på oppdateringer om nye innlegg – følg den gjerne HER!! 

Så her kommer et lite bildedryss ❤ 

 

IMG_4456IMG_4457IMG_4467IMG_4469IMG_4470IMG_4468IMG_4472

IMG_7296.jpg

IMG_4471

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s