Kategorier
Hverdagsliv

Sånn det pleier å være

IMG_4590

Jeg blåste bort. Hele bilen ristet – nesten. I vinden. EKSTREMT mye. Blåste det. I går.

Jeg la merke til at flere trær hadde blåst over ende i veikanten, mens den falleferdige bilen til pappa humpet av gårde på svingete veier. Humpet og dumpet i alt for høy fart. Sånn den alltid gjør når jeg kjører alene med dårlig musikk på full guffe. For jeg var på vei til Asta. Bare for å være litt sosial, etter å ha sagt meg ferdig med å føle på ensomheten for en stund. Siden jeg offiselt har blitt blogger –  måtte i alle fall noe dokumenters. Noen bilder måtte jeg jo ta i miden av samtalen, bare for å være teit og irriterende.

 

IMG_4583

Flere folk kom etter hvert. En film ingen fulgte med på duret i bakgrunnen, og guttene måtte prøve å overbevise skravlebøttene i andre enden av sofaen om at den faktisk var bra. Så bra at den fortjente et par sekunder med oppmerksomhet da i alle fall. Noe ingen endte opp med å høre på egentlig. Vi måtte drikke store mengder kaffe, ha meningsløse samtaler om alt og ingen ting. Le litt mer av genialt, dårlige internvitser. Alt det vanlige. Egentlig.

IMG_4594IMG_4591IMG_4593

Så i dag våknet jeg og satt meg for å forbere preken til i morgen om at Gud er – mer enn nok – Jeg måtte bare ha litt pause mellom det, og jobben som jeg er på vei til nå. Så jeg tenkte det var hyggelig med et lite hei til dere da –  denne lørdagsformiddagen en gang i midten av august. Tenk at det er august allerede! Nå må jeg av gårde. Jeg skal tross alt vaske noen rumper, pusse noen tenner og forhåpentligvis spre litt glede. Smile litt og le med disse menneskene som trenger en ekstra hånd når livet omsider går mot slutten (Altså jeg jobber i hjemmesykepleien da. Hvis dette ble litt gresk for noen nå.)

– Suss og nuss. Til deg. Ha en fin helg videre.  Kjære, gode leser ♥ –

IMG_4582

 

 

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s