Kategorier
Hverdagsliv

På tide å flytte ut

Å flytte hjemmefra for første gang er en opplevelse for seg selv – Litt før klokken 8 dro jeg på meg klærne, og tok et par slurker av kaffekoppen.  Etter å ha dyttet meg selv ut av døra, litt usikker på om jeg var våken eller ikke, havnet jeg raskt hjemme hos Kristin. Den lille bilen skulle lastes full med alt mulig rart.

For dette var dagen hvor Kristin skulle ta imot nøkkelen til hybelen sin. Den som finner sted i et av Oslos litt penere strøk. Vi skulle lempe av litt av hvert, og ta en tur på Ikea for å kjøpe det mest nødvendige for å overleve, og litt til. Til tross for at vi kjørte feil på samme sted et par – tre – fire *kremt* ganger… kom vi heldigvis frem til Ikeas blå bygning til slutt.

 

IMG_4642

// Det er OK å ombestemme seg … men jeg tviler på at Kristin gjør det med det første! Det er en ganske så handlekraftig, ung dame denne bestevenninnen min. Som drar med seg meg på Ikea tidlig en mandag morgen. Hun er i alle fall klar for å ta stegene ut i voksenverden på ekte.

Etter å ha spasert gjennom alle avdelinger med alt som finnes av varer til hus, ble vi ganske mettet på Ikea- shopping begge to. Men jammen er det gøy også med alt som skal handles inn til tom hybel. Jeg begynner bare å glede meg mer, og mer til jeg skal flytte ut selv!  Det går jo kjempe fort, og er ikke så alt for lenge til det heller. Det blir så digg å bli selvstendig voksen på ekte. Kjempe spennende, utfordrende og skummelt. Stå på egne ben og være ansvarlig for seg selv uten å ha mor og far i ryggen til en hver tid.

IMG_4652

Fy som tiden flyr. Det er merkelig at jeg for et halvt år siden ikke følte meg klar til å flytte ut i det hele tatt. Nå kan jeg derimot nesten ikke vente. Tiden går litt for sakte, og jeg har egentlig bare lyst til å forlate barndomshjemmet right A.T.M.

Isteden skal jeg nyte den lille tiden som er igjen – den får jeg jo tross alt ikke tilbake!

IMG_4654 (1)

Takk for en koselig Oslo-dag og masse lykke til kjære Kristin, som er først ut i den store verden av oss to venninnene 🙂

 

I wish somebody would have told me babe… that someday these will be

«the good old days» 

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s