Vilu`s bursdag

 

IMG_4876
Fra venstre: Asta – Viola – Meg – Anna

Først bør det kanskje nevnes at denne cideren var alkoholfri. Bare sånn for å opprettholde det fine avholdsimaget vårt liksom 😉 

 

Uansett…

I går feiret vi bursdagen til fineste Viola! Det var så hyggelig ♥ Hun hadde ordnet i stand med å dekke så fint på, og pynte med levende lys. Ellers var det et godt utvalg av kaker, godteri og annet søtt. Det viktigste var selvfølgelig den fine haugen med pepsi max – som gjorde det hele til en veldig vellykket aften, om jeg skal si det selv. Hehe.

Samtalene gikk som de pleier, og vi fikk til og med en liten live, akustisk konsert med Samuel og Catharina, selv om jeg ikke fikk tatt noen bilder av det dessverre. Et par lovsanger var det inni der og, ikke verst må jeg si.  De var veldig flinke! Som den bloggeren jeg er måtte jeg få med folk for å ta noen bilder. SÅ det ser dere altså resultatet av her. Slike kvelder må jo tross alt dokumenteres!  Det er dere som kommer til å takke meg om femten år når vi kan se tilbake på disse bildene, og mimre om hvor kule livene våre var. Så det så. Det er verdt det, selv om det er kleint i øyeblikket. Jeg lover. Her kommer et lite bildedryss. Takk for en fin kveld, og gratulerer så mye med dagen, Viola! 🙂

 

IMG_4872

IMG_4886
Fra venstre: Fredrik – Asta – Samuel
IMG_4881
Viola – det vakre bursdagsbarnet som går inn i sitt siste år som tenåring
IMG_4891
Anna og Hannah
IMG_4890
Asta og Natalie
IMG_4887
Viola og Skauen
IMG_4874
Sjiraff 1 og geit 2 – men hvem er hvem?

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s