Kategorier
Hverdagsliv

Overoptimistisk i ullsokker

 

IMG_8002
Jeg vet ikke helt om Amelia prøver å spise kornet her, eller lukte på det eller hva hun egentlig driver med. Men søt er hun da i alle fall.

Okei. Jeg inrømmer det. Jeg var nok en smule overoptimistisk da jeg spaserte ut i ullsokkene mine, og den tykke, varme genseren for to dager siden. Det etter at jeg påstod jeg hadde funnet oppskriften på en avslappende onsdag. I min fantasiverden var det jo tross alt høst etter at jeg hadde kjent på et par kalde vindkast. Dessverre ble denne drømmeboblen en smule knust da jeg skulle ta min dagelige spasertur. Utenfor døren møtte jeg flere i shorts og t-skjorte, eller bare shorts, uten t-skjorte. Det gikk heller ikke lang tid før jeg kjente svetten begynne å sile litt nedover ryggen. 20 grader er kanskje ikke ullsokkvær. Jeg er enig i det. Kanskje ikke så veldig høst som jeg ville ha det til heller. Men i dag derimot. Fy som det blåser, og er sånn passe guffent. Med andre ord var jeg ikke så langt fra sannheten heller da. Bare et par dager for tidlig …

IMG_8016
Hvor ble Amelia av?

God helg forresten! Jeg har vært heldig nok til å kapre et par helgevakter de neste dagene jeg. Helgetillegg altså. Godt for lommeboka. Det er sikkert og visst. Særlig når man er like glad i å bruke penger som meg. Har aldri hatt noen problemer med det av en eller annen grunn. Right A.T. M driver jeg å varmer noe sånn toro ferdigmat på komfyren, fordi jeg var alt for lat til å lage noe mer avansert enn det i dag. I tillegg er kvelden tross alt fullbooket til å se på serier, så jeg har jo egentlig ikke tid til noe annet heller. Slike fredagskvelder må til.

 

IMG_8167

Men ærlig. Hva er vel bedre enn å søle bensin utover hele seg? Å prestere å dra ut bensinslangen fra bilen samtidig som man klemmer inn den der greia, sånn at det spruter i alle retninger. Ja. Det fikk jeg til. Selvfølgelig på vei hjem fra jobb, sent på kvelden. Også skulle jeg jo på jobb igjen tidlig i dag.  Da er det godt å lukte litt bensin. Det er sånn det skal være. Gikk nok litt utover omgivelsene det der.

Jeg klikket mildt sagt litt i vinkel på alt og alle. Så når pappa pent spurte om jeg ikke kunne ta en dusj siden det stinket grusomt av meg, idet jeg spaserte inn døren som en levende søppelhaug, skrek jeg fint tilbake at det hadde jeg ikke tenkt å gjøre på noe annet tidspunkt enn når jeg bestemte det selv. Så han kunne bare prøve å fortelle meg hva jeg skulle gjøre. Om jeg så ville legge meg i bensinlukt var vel det mitt problem liksom …  Følte det måtte nevnes som en perspektivsetter i hvor koselig jeg er for menneskene rundt meg når jeg er veldig sliten. Ehe. Unnskyld pappa.

Disse bildene er fra onsdag da Amelia og jeg tok en spasertur i nærområdet i disse ullsokkene mine. Er ganske koselig å spasere litt sånn rundt og knipse bilder av ingenting. Særlig når du står inni hagen til noen for å ta bilde av blomstene deres, og de brått tar turen ut og stirrer stygt på deg fordi de tydeligvis var hjemme. Livet.

IMG_8145

Så. Kort oppsummert …  de siste dagene kan du trekke denne lærdommen ut av mine livsopplevelser:

  • Ullsokker i 20 grader er varmt om du bestemmer deg for å leke høst, og skal gå en tur med hunden.
  • Når du fyller bensin eller disel, må du slutte å klemme på den klædden idet du er ferdig, og drar ledningen ut av bilen igjen.
  • Selv om kjøkkenlys er slukket, kan naboen være hjemme. Ikke ta bilder av blomstene til naboen med mindre du vet at de er bortreist.

 

Ønsker deg en velsignet, og avslappende helg videre ♥ Fine leser.

 

IMG_8209

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s