Kaffe søndag

IMG_5456

En real søndagstur med selveste mamma. Det var koselig det. Når var sist igjen, egentlig? Da jeg var mindre pleide vi å dra på café en gang i uken eller noe sånt, men de siste årene har det liksom dabbet veldig av. Dabbet helt av for å være ærlig. Det er jo veldig naturlig når man begynner å tilbringe det meste av tiden sammen med venner fremfor med mor og far. Men det er jo så koselig, og viktig å ta seg tiden til å være litt med de to levende minibankene en gang i blant også. Hverdagen suser liksom forbi, og selv om man bor i samme hus er det faktisk lett for å bli lite tid man tilbringer sammen likevel. Ofte er jeg på jobb når de er hjemme og omvendt. Men en spasertur i gamlebyen, og en god cappucino med mamma ble det i alle fall i dag da, før jeg tar turen videre på jobb i kveld også da.

IMG_5469IMG_5470

Det var mye folk i byen i dag! Jeg tror det var en eller annen form for drage-festival eller noe sånt. For plutselig fikk vi øye på en haug med drager oppe i luften. DU vet den typen som flyr i vinden. Så jeg konkluderer i alle fall med at det er årsaken til at det brått var unormalt folksomt. Jeg har aldri sett så mange med drager på et sted i alle fall. Vel. Jeg får vel løpe av gårde som vanlig. Må skifte litt og sånn før jeg skal ut på store oppdrag som undercover superhelt.

God søndag videre, fine du ♥

IMG_5459

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s