Kategorier
Hverdagsliv

Kaffe søndag

IMG_5456

En real søndagstur med selveste mamma. Det var koselig det. Når var sist igjen, egentlig? Da jeg var mindre pleide vi å dra på café en gang i uken eller noe sånt, men de siste årene har det liksom dabbet veldig av. Dabbet helt av for å være ærlig. Det er jo veldig naturlig når man begynner å tilbringe det meste av tiden sammen med venner fremfor med mor og far. Men det er jo så koselig, og viktig å ta seg tiden til å være litt med de to levende minibankene en gang i blant også. Hverdagen suser liksom forbi, og selv om man bor i samme hus er det faktisk lett for å bli lite tid man tilbringer sammen likevel. Ofte er jeg på jobb når de er hjemme og omvendt. Men en spasertur i gamlebyen, og en god cappucino med mamma ble det i alle fall i dag da, før jeg tar turen videre på jobb i kveld også da.

IMG_5469IMG_5470

Det var mye folk i byen i dag! Jeg tror det var en eller annen form for drage-festival eller noe sånt. For plutselig fikk vi øye på en haug med drager oppe i luften. DU vet den typen som flyr i vinden. Så jeg konkluderer i alle fall med at det er årsaken til at det brått var unormalt folksomt. Jeg har aldri sett så mange med drager på et sted i alle fall. Vel. Jeg får vel løpe av gårde som vanlig. Må skifte litt og sånn før jeg skal ut på store oppdrag som undercover superhelt.

God søndag videre, fine du ♥

IMG_5459

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s