Bananmuffins

IMG_4954.jpg

♥ Sunne – Gluten og laktosefrie – Raske å lage – Veldig gode ♥

Hva er bedre mandag morgen enn en oppskrift på noe sunt og godt? Disse bananmuffinsene er perfekte på farta, sunne og gode.  Også er de så enkle å lage! Et perfekt mellommåltid når man har lyst på noe litt søtt. Prøv dem da vel 🙂

IMG_4969

Du trenger

1 egg

2 bananer

2 ss eplemos

2 ss peanøttsmør

En liten dæsj havremelk

1 ss nøytral olje

1 ts bakepulver

100 g havregryn (jeg brukte glutenfrie)

evt noen rosiner

 

IMG_4967

 

Dette gjør du

Visp egg og mos bananer. Tilsett alle de andre ingrediensene og rør sammen til en deig. Hell i muffinsformer og stek i 15-20 minutter på 200 grader. Serveres med litt eplemos, eller bare som de er!

 

5320D6C2-6254-4E75-84FF-026EBF2A164F

IMG_4971

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s