Fra rødt til minde rødt

Hei der, fine du 🙂 I dag var jeg på min første spanskforelesning! Altså. Nettstudium. Hvem er smartingen bak denne geniale oppfinnelsen? Jeg elsker det. Å sitte i sofaen iført joggebukse og samtidig “være på skolen” Dette blir spennende. Til tross for at jeg er en av de yngste, og klassen består av mange med spansk som morsmål, så kommer jeg i alle fall til å lære mye av dette her – det er jeg overbevist om.

Etterpå tok jeg en tur til frisøren for å rette på dette katastrofale scenarioet avdenne historien kalt håret mitt …

 

Før og etter ble sånn da

 

This slideshow requires JavaScript.

… Fra rødt til litt mindre rødt

” Den spisse, harde kanten på frisørvasken stikker i nakken min. Hodebunnen svir av flammende blekemiddel som om noen har tent på hele håret mitt. Jeg tenker på at «å lide for skjønnheten» er et uttrykk jeg lett kunne kommet opp med nå, og at det må ha vært i en sånn situasjon som dette at en smarting la det til i ordboken. Eller. Setningsboken da. Uttrykksboken. Eller. What ever. Fy.

Om det går fint? Jeg nikker, og kremter ut et lite mhm. Før jeg presser frem et smil. Til tross for at hele hodebunnen klør og svir, og blekemiddel-lukten gnistrer i nesa. Det føles som om jeg skal besvime. Jeg er så svimmel. Stakkars meg. Nå har jeg det fælt. Min egen oppfunnede galskap. Hva enn du gjør. Aldri farg håret svart om du noen sinne har planer om å få tilbake blondine fargen. For noe dritt. “

Vel. Jeg løper fra det ene til det andre her, og er på vei ut døren igjen. Jeg må innrømme at jeg synes det er kjipt å ikke ha tid til å “blogge ordentlig” men jeg får ta det igjen til helgen! Jeg lover. Ønsker deg en fin, fin torsdag. Stor klem ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s