August 2018

IMG_5720

Det gjenstår under en uke av august 2018! Før hadde jeg ukesoppdateringer, men jeg har bestemt meg for å heller ha månedsoppdateringer. Jeg synes det blir litt mer utfyllende, også er det veldig gøy å se tilbake på måneden som har gått.

Så. Først en liten oppdatering på de siste dagene… I går startet dagen slik den bør gjøre på en søndag med en tur i kirken. Tidlig opp søndags morgen etter å ha jobbet dobbelvakt til sent på lørdag er akkurat passe. Etterpå var jeg med gutta og spilte nintendo swich, selv om jeg ærlig ikke er så veldig flink på det. Videre tok vi en Oslo-tur for å få med oss kveldsmøtet på Filadelfia i Oslo, og ta turen innom Bislett kebab. Ingen av disse kameratene mine er spesielt begeistret over å være fotomodeller til rosabloggen min, så jeg slenger med et «in action-bilde» det var liksom det beste jeg fikk til. Det var tross alt ikke særlig populært å ta en pause i kebabspising for å fotograferes.

IMG_5719 (1)

I dag var det første jeg gjorde med morgenens andre kaffekopp i hånden å lete etter gamle bilder fra denne tiden av året i fjor. Fjorårets august. Hvordan var du? Jeg fant ingenting. Ingen dokumentasjon på at august 2017 eksisterte. Ikke et bilde. Ikke en tekst. Ikke september heller.

Jeg husker at slutten av august betydde starten på et av de tyngste skoleårene jeg har hatt i hele mitt liv. Jeg har aldri vært så lei, så umotivert og så konstant sliten. At ikke en gang slutten av sommerferien bringte med seg så fryktelig mye positivt, er jo i seg selv en dårlig start. Sånn var det. Les :  KJære du som heller ikke klarte det. 

Men det er jo sånn livet er. Det bringer med seg oppturer og nedturer. Så til gjengjeld for at fjorårets august åpenbart ikke var den beste tiden av livet – årets august har veid opp for alt.

August 2018 har nemlig bragt med seg mange fine minner. Noen av disse jeg vil dele med dere, så jeg skal ta dere gjennom måneden som har vært før vi sier hade til sommeren for godt og ønsker høsten velkommen. 

IMG_4213IMG_4220

Som bursdagsbarn 2. august startet jo måneden med bursdagsfeiring. Jeg hadde besøk av familien på selve dagen. Tante Aashild og onkel Thode kom en tur på besøk, og vi spiste tapas og kake før mamma, tante og jeg tok et bad i sjøen som etter denne drømmesommeren målte godt over tjue grader. Et par dager senere hadde jeg en liten feiring med noen venner. Det var selvfølgelig også veldig koselig. I hele denne perioden hadde jeg jo akkurat begynt i ny jobb i hjemmesykepleien, så dagene bestod selvfølgelig mye av jobb. I Tillegg til at jeg begynte å blogge ordentlig, så tiden gikk litt med til det også. Det har blitt mange dype tekster, og en del fotografering.

IMG_4298

IMG_4776

Spasert turer i skog og mark og hatt mange fine stunder med gode venner!

IMG_4468IMG_5221

IMG_4590

IMG_5595IMG_5682

Jeg har farget håret et par ganger til og brukt noen desiliter med blåsjampo og hårkur. Jeg har innsett at jeg lærer enormt mye av mine egne feil, og at feil kan være noe fint. Ikke at hårfargingen min, og det å gjøre feil har noen som helst link med hverandre liksom …

 

Så til Blogglivet …

 

 

Måndens antrekk

Les: Blue summernights

cropped-image21.jpeg

 

Månedens oppskrift

Les: Eplemos

IMG_7795

 

Månedens favoritt-tanke

Les:  Sånne venner som bare er der gjennom alt

IMG_4303

Ønsker deg en fin start på uken kjære leser ♥ Hvordan har din august vært?

 

 

Publisert av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: