Filosofi og spanske verbmysterier

IMG_5750Det er studenten sin det. Som spaserer med bøkene under armen. Etter å ha hentet dem fra postkontoret på coop prix. Til tross for at du ikke ser ansiktet mitt på dette bildet – viste det tydelig at jeg er veldig motivert for å lese om filosofer, og spansk gramatikk. Det skal likevel nevnes at jeg ble sjokkert da jeg åpnet disse bøkene. Ehe. 300 sider med ren skrift i hver. Sånn omtrent. Uten et eneste bilde. Disse bøkene er jammen hard kost. Liten skrift er det og. Kunnskap presset sammen i en hard klump ved hjelp av faguttrykk jeg aldri har hørt før.

Det er forresten et tap for nasjonen Norge at jeg ikke er toppidrettsutøver. Det tenker jeg hver gang jeg har hatt en hard treningsøkt, og er død i hele kroppen. For fy som jeg elsker den følelsen. Elsker å plage meg selv og føle meg bra etterpå. Du skjønner at jeg skal løpe sånn hinderløp på lørdag. Noe som betyr treningsfri fra i morgen, og  frem til da. Det skal jeg nyte. Nyte og gruglede meg. For på lørdag er lidelsens dag. Det blir gøy.

Håper jeg overlever.

Etter treninga dro jeg på kiwi, og kjøpte 15 kartonger med kremfløte, en og en halv kilo med sukker, og 4 pakker med egg. Blant annet… For jeg har tatt på meg oppdraget om å bake bryllupskake. Igjen. Pappa er helt fortvilet over at jeg skal rote ned kjøkkenet enda en gang. Han minner meg stadig på at jeg selv sa «aldri mer» da kaken omsider lå i bilen på vei til bryllup en gang i fjor sommer. Men foreløpig er det ganske rent og ryddig. Jeg måtte jo tross alt vaske det helt ned dette kjøkkenet. Inkludert kjøleskapet, før jeg startet med dette fine prosjektet.

Jeg har innsett at jeg som regel går mellom å være duracellkanin og dovendyr. I dag hadde jeg så mye energi. Jeg aner ikke hvor den brått kom fra. Så mye energi at jeg til og med leste litt om disse filosofene i de fine nye bøkene mine. Jeg rakk å bli ganske fascinert over hvor mange sider jeg må pugge frem til 4. desember da jeg visstnok skal ha eksamen i dette her.

IMG_5802(Jeg måtte nesten slenge med en klein selfie i mitt forsøk på å reklamere for en skole jeg aldri har gått på.)

Ellers har jeg akkurat kommet en tur fra kirken, og lovsangsøvelse. Vi har begynt å øve mot «Breakthrough» som skal være i høstferien. En kristen konferanse jeg garantert kommer til å fortelle litt mer om i fremtiden. Det kommer til å bli kjempebra. Så om du befinner deg i Østfoldtraktene da, må du ta deg en tur! Nå skal jeg sove, og lade opp til å bake bryllupskake i hele morgen, og vaske etter meg …  ♥ Ønsker deg en velsignet onsdagskveld videre, fine du.

IMG_5756 (1)

Publisert av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: