Kategorier
Hverdagsliv

Men jeg klarte det da

IMG_5933

Toughest 2018 // Som siste utfordring i løypa skulle vi løpe/ gå/ krype/ krabbe opp unnarennet på Holmenkollen. Jeg tror virkelig ikke bena mine har svidd så mye noen gang. Etter 40 hinder fordelt på 8km var dette en real, og god avslutning på marerittet. Men fy så gøy det var! Hva slår vel den enorme mestringsfølelsen som treffer når du endelig kollapser over mål, og får en medalje tredd over halsen? Jeg har trent for å klare nettopp dette det siste halvåret. Løpt og løftet for å komme i mål på toppen av undarennet i holmenkollenbakken. Vet du hva?  Jeg klarte det!! 

… og er over gjennomsnittlig stolt. For det finnes virkelig ikke noe bedre enn å sette seg et mål å gjennomføre det.

____________________________________________

 

Men unnskyld. Dette var muligens en litt forvirrende åpning på et blogginnlegg.

 

Hei der fine!

De siste dagene løp litt fra meg. Så jeg tenkte det var greit å oppsummere dem litt for å beskrive mitt fravær. Som du sikkert skjønner løp jeg Toughest i går. Det er et hinderløp med alt fra svømming til klatring over og under netting, oppover tau, og i klatrevegg på langs…  bæring av 20kg sekker oppover bakker. Balansering. Ja. Du skjønner poenget. Hinder. Hinderløype for voksne eller noe sånt. Jeg løp på lag med noen andre fra treningssenteret mitt Spenst Moss, og det var veldig fint å ha noen å støtte seg på som kunne pushe meg litt underveis. I skrivende stund ligger jeg med andre ord i sofaen, og føler meg overkjørt av to eller tre tog. Kanskje fire, og en trailer. Hele meg verker på en sånn måte som forteller at jeg har presset meg litt over det vanlige, og det er veldig godt. PÅ en vond måte. Men det er verdt det.

IMG_5936

For å lade opp til dette løpet brukte jeg torsdagen, og fredagen til å bake bryllupskake – av alle ting. Det er jo like mye jobb som det høres ut som, men det er veldig gøy også. Det er den tredje ordentlige bryllupskaken jeg har laget i mitt liv, så jeg var litt spent på hvordan det kom til å gå. Men jeg synes egentlig det gikk greit. Som den kunstneriske sjelen jeg er, får jeg litt utløp for alle mine ideer i litt av hvert kan du vel si.

//Bryllupskake i tre etasjer. SÅnn ble den seende ut til dere som måtte være nysgjerrige på det. 

Videre gikk fredagskvelden med til å levere denne kaken og dra på medarbeidertur med ungdomsarbeidet vårt i kirken ( Zoè – kirken heter den. ) Det var veldig hyggelig, men jeg måtte jo dra hjem innenfor ganske anstendig tid, i og med at jeg skulle løpe dagen etter.

IMG_5934

IMG_5935 (1)// (Ekstremt) sliten meg som er utrolig stolt over meg selv. Det var vel egentlig det for denne gang. Vel. Jeg ønsker deg en velsignet søndag videre 🙂 

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s