En av de siste kveldene

IMG_6040.jpg

Tenk at dette var en av de siste kveldene før Asta drar ut i den store verden! Det er så rart, for vi har snakket om det så lenge, og nå er dagen plutselig rett rundt hjørnet … Det har gått så fort fra hun luftet ideen for meg til jeg plutselig var med på å bære esker ut av leiligheten hennes. Eller. Det føles i alle fall sånn da. Føles som om tiden renner fra meg uten at jeg aner hvor den blir av, og uten å ha en smal aning om hva jeg egentlig holder på med. Hva driver jeg egentlig med? Hva gjør jeg egentlig med dette livet akkurat nå? Jobber, og skaffer penger for å reise ut i verden jeg og – som denne venninnen min. Bare at jeg skal litt lenger ut i verden. Litt lenger vekk. Plutselig er nok den dagen rett rundt hjørnet også uten at det klarer å gå helt opp for meg.

IMG_6038

Jeg elsker, og misliker sterkt at jeg ikke vet hva alle fremtidige dager kommer til å bringe. At jeg i likhet med alle andre, strengt talt vet svært lite. Så dette skriver jeg mens jeg sitter og tekster med Ylva. Jeg vet ikke helt hvor mange som har en bestevenninne som frivillig drar på forelesning i exphil uten å ta det som fag selv. Bare for morro skyld liksom. Jeg har i alle fall en sånn bestevenninne, og det er jeg glad for. For jeg tar exphil, og har en eller annen idé om at en av disse forelesningene kommer til å gjøre meg mye klokere på disse filosofene. Eller at det i alle fall kommer til å hjelpe litt.

IMG_6033

//Hade fine Asta. Masse lykke til i London. Du kommer til å få et awesome år. Vi sees til jul ♥

Første forelesning jeg blir med på i morgen altså. Jeg gleder meg! Litt fordi det er kult å spasere inn på universistet i Oslo og kalle seg student – men mest fordi jeg får se Ylva igjen, og det er alt for lenge siden sist. Nå må jeg løpe som vanlig. På jobb for å tjene penger til livets opphold og rare utfall og ideer. Jeg tar meg i samme øyeblikk friheten til å sitere Sokrates fra noe jeg leste i denne pensumboken min i dag. En ganske fascinerende tanke egentlig. Ikke at det med det første kan trekkes i direkte parallell med noe av det jeg har skrevet kanskje. Eller kanskje kan det. Filosofiske sitater passer liksom alltid inn uansett. God uke, fine leser ♥

» I den som ikke vet finnes riktige oppfatninger om det han ikke vet «

-Sokrates

 

IMG_5949

Publisert av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

2 kommentarer om “En av de siste kveldene

  1. Så Heldig du er som har en så kul venninne! Å, så kult at du også sparer deg opp penger til du skal reise ut i verden. Så spennende! Før du aner det er nok du også ut i verden å reiser. Jeg kjenner til den følelsen, om at vi ikke vet i morgen. Lykke til med forelesningen i morgen, kos deg masse sammen med Venninne din Ylva! Hun er heldig som har deg i livet sitt, selv om jeg ikke kjenner deg ser du ut som en fantastisk god person! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: