Kategorier
Hverdagsliv

Høstfarger uten internett

IMG_0396

Høst. Høst. Høst. Høstfarger. Jeg elsker dem. Jeg har nevnt det før, og jeg kan bable om dem i hundre år. Om hvordan varme farger gjør meg så uendelig glad, og varm på innsiden selv om det er kaldt ute.

Stormen ulte veldig natt til i går. Det blåste akkurat nok til å dra med seg internettet. Noe som selvfølgelig er litt krise så ekstremt wifi avhengig som jeg er i disse dager. Kanal Digital hadde ingen planer om å ordne opp i denne katastrofen med det første heller. Vi fikk med andre ord  pent beskjed om at det ikke ville være i orden før på mandag. Blogginnlegget i dag er altså publisert med delt 4G fra mammas IPhone. Jeg har selvfølgelig brukt opp mitt for måneden. Typisk …

IMG_8921

Som regel er problemet at jeg har tekst, men ikke bilder. For første gang på lenge er det altså motsatt. Jeg sitter i sofaen, og tenker at jeg ikke har noe å skrive. Men så kom jeg til å tenke på at jeg er meg. Det er så seriøst tull. Jeg har alltid noe å skrive om ingenting. Ærlig. Jeg har jo skrevet en hel masse allerede, og i dag tror jeg vi lar det være med det.  God søndag videre fine leser ♥

IMG_0288

IMG_9660

IMG_0562

 

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s