Høstfarger uten internett

IMG_0396

Høst. Høst. Høst. Høstfarger. Jeg elsker dem. Jeg har nevnt det før, og jeg kan bable om dem i hundre år. Om hvordan varme farger gjør meg så uendelig glad, og varm på innsiden selv om det er kaldt ute.

Stormen ulte veldig natt til i går. Det blåste akkurat nok til å dra med seg internettet. Noe som selvfølgelig er litt krise så ekstremt wifi avhengig som jeg er i disse dager. Kanal Digital hadde ingen planer om å ordne opp i denne katastrofen med det første heller. Vi fikk med andre ord  pent beskjed om at det ikke ville være i orden før på mandag. Blogginnlegget i dag er altså publisert med delt 4G fra mammas IPhone. Jeg har selvfølgelig brukt opp mitt for måneden. Typisk …

IMG_8921

Som regel er problemet at jeg har tekst, men ikke bilder. For første gang på lenge er det altså motsatt. Jeg sitter i sofaen, og tenker at jeg ikke har noe å skrive. Men så kom jeg til å tenke på at jeg er meg. Det er så seriøst tull. Jeg har alltid noe å skrive om ingenting. Ærlig. Jeg har jo skrevet en hel masse allerede, og i dag tror jeg vi lar det være med det.  God søndag videre fine leser ♥

IMG_0288

IMG_9660

IMG_0562

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s