Kategorier
Hverdagsliv

En stor, hvit tekopp med latskap

IMG_1559

« Jeg elsker å kunne ta med den store, hvite tekoppen min ut. Den har blå og røde prikker, og er gigantisk! Jeg fyller den opp med en ny, grønn te som jeg har blitt helt hektet på. Glovarm kopp i en hånd, Mac og mobil i den andre. Det går akkurat. Jeg lurer på hvilken vakker dag denne Mac-en havner i gulvet for første gang. Jeg gjør dessverre ikke et alt for overbevisende, iherdig forsøk på å unngå at det skal skje. For jeg er alt for lat til å gå to ganger, om jeg kan gå en. Så på en eller annen merkelig måte klarer jeg alltid å plukke med meg alt jeg skal på en gang. Uansett hvor mye det er. I alle fall innbiller jeg meg det. Det har gått galt et par ganger, ja.  Uansett. Det å sitte ute da. I den gusjegule stolen som jeg synes er så fryktelig stygg.

Bena mine hviler på det matchende bordet, og Mac-en ligger fint i fanget. Men jeg har lært. Litt. Av alle mine grove feil. Glovarm tekopp står på bakken ved siden av stolen. Ikke i hånden min. Jeg setter fra meg Mac-en før jeg slurper i meg en stor slurk av den alt for varme teen. Ikke noe mer drikking over tastaturet. Tunga brenner. Jeg må nesten spytte det ut igjen, men klarer å svelge. Den er nå litt herdet denne halsen min etter all kaffedrikkingen. Sette koppen ned på bakken igjen og løfte mac-en tilbake i fanget. Jeg synes egentlig at jeg er ganske flink jente. Akkurat nå er det perfekt temperatur. Ikke for kaldt, fordi solen skinner på ryggen min. Passe god og varm. Man skulle ikke tro at oktober venter allerede i morgen»

 

Har du noen gang tenkt over hvor mange mennesker du møter i løpet av et liv?

Tanken slo meg plutselig, etter å ha sagt hade til Kristin. Vi var akkurat ferdige med å gå en liten tur med hundene, og jeg ble tuslende litt for meg selv med disse filosofiske tankene mine om livet. Hvor mange ansikter vi møter på, og hvor mange ulike mennesker vi slår an en samtale med. Hvor mange av disse ansiktene ender vi egentlig opp med å huske for alltid? Hvor tilfeldig er det hvem av disse vi ender opp med å bli gode venner med? Eller er det nettopp det, at det ikke er tilfeldig? Sikkert begge deler.

Ellers må jeg bare dele litt rundt det mest irriterende jeg har blitt utsatt for de siste dagene.  Noe så idiotisk som at fjernkontrollen til TV-en plutselig sluttet å fungere. Som det tekniske geniet jeg er, innså jeg fort at det var batteriet som hadde gått tomt. Det betyr også at inntil jeg legger fra meg latskapen, og kommer meg til butikken for å kjøpe nye …  blir nødt til å reise meg opp for hver gang jeg vil bytte kanal. eller endre volum. Hvilket hardt og brutalt liv! Ja. Frustrasjonen måtte bare ut.

Nå kommer jeg ikke på noe mer å skrive, så jeg skal se en episode med Vanity fair. Ah. Har du sett den serien? Elsker den (så langt) Ordentlig god 1800-talls serie. Fantastisk fint egentlig. God søndagskveld videre, kjære leser. Håper uken din har vært fin ♥

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s