Kategorier
Denne måneden

September 2018

IMG_0397

Så september du september. Hvis jeg skal prøve hardt å mimre tilbake på hvordan denne måneden var i fjor, er det lett å sette seg inn i det eneste som opptok hodet mitt gjennom hele september 2017 …

«Det er snart høstferie nå. Snart. Sånn serr. Kan det ikke være høstferie nå? Please? Snart?» 

Nå tenker jeg ikke akkurat på det. Jeg har jo teoretisk sett høstferie i hele høst. I år ga starten på denne måneden meg derimot virkelig følelsen av at alle har forlatt meg. Det høres ekstremt dramatisk ut, men det føles faktisk sånn. Alle mine nærmeste venninner har enten flyttet til Oslo eller London, og er fult opptatt med studier. Til tross for at jeg savner dem alle sammen , er jeg virkelig så langt unna misunnelig som det er mulig å være.

Jeg hadde ikke byttet bort denne fritiden for en million kroner (Eller. Altså. En million kroner skattefritt, pluss en tesla…DA kan vi begynne å snakke forhandlinger her. Men, vel. ) for jeg nyter så ekstremt å ikke ha skole. Å ikke ha det presset hengende over meg. Fy. Det er helt drøyt hvor mye jeg trengte fri fra det. Virkelig. Noen ganger trenger man et ordentlig pust i bakken. Livet er så ekstremt fantastisk akkurat nå at jeg ikke har ord,  og jeg kjenner hvordan det gir meg så mye energi og inspirasjon. Jeg har ikke nevnt det på bloggen tror jeg, men jeg droppet  ut av spanskstudiet jeg begynte på for en stund siden. Ehe. Hundre prosent jobb og hundre prosent skole ble litt for mye. Til og med for meg. Men det som avgjorde det var at jeg ikke hadde fått med meg at vi fikk karakterer på alle eksamenene. Jeg innbilte meg at det bare var til avsluttende eksamen. Karakterer. Ikke mer. Æsj. Orker ikke.

Jobb nå. Skole senere. Om jeg høres ut som at jeg har mistet alle ambisjoner med livet, kan jeg berolige dere med at jeg skal tilbake på skolebenken og studere i minst fem år til. Men jeg må bare ha litt fri nå. Jeg tar det garantert igjen. Det bør nevnes at jeg fremdeles tar exphil. Litt flink pike må man være.

Men. September … 

IMG_5934

Jeg kickstartet denne måneden med å delta på Toughest. Jeg trodde jeg skulle dø, men jeg klarte det da. Ikke visste jeg at det skulle bli den hardeste, og nest siste treningsøkten min i hele september fordi jeg skulle bli så veldig lenge sykemeldt et par dager senere … Ehe. Uansett

IMG_6033

IMG_8714

En liten uke av september hadde jeg sammen med bestevenninne Asta før hun dro til London … Les om : En av de siste kveldene HER 

IMG_8412 (1)

Jeg hadde en hyggelig Oslo-tur med Ylva. Deg, meg og Oslo altså… Og jeg har hatt et par Oslo-turer med andre, pluss en på egenhånd (som noen av dere kanskje leste om for et par dager siden… Hvis ikke kan dere lese om Livet etter en dårlig kopp kaffe på operataket HER.

Jeg har ødelagt Mac – en, kjøpt ny, levd en hel måned som blondine igjen, og tatt outfitbilder på Elingaard. Jeg har skrevet et par til av mine filosofiske tanker, og begynt å interessere meg for historiske personer, og gamle herregårder. Jeg har ledd og smilt. Ryddet i klesskapet og rotet det til igjen. Gått turer med Amelia, sett flere episoder med serier på en måned enn jeg pleier på et halvt år. Les bøker, hørt på musikk, sunget, spilt piano… vært i kirka. Sunget lovsang.  Hatt det fint. Jeg lever livet.

IMG_4460

 

Så til Blogglivet …

 

Måndens antrekk

IMG_9963

Les: Historien om Birgithe Christine

 

Månedens oppskrift

IMG_9725

Les: Veganske kanelboller

 

Månedens favoritt-tanke

image1

Les: Ingen ser, men alle vil bli sett

Ønsker deg en fin start på uken i morgen kjære leser ♥ Hvordan har din september vært?

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s