Historien om to mini – ananaser

IMG_2065

“Men Victoria… hvis du skal dedikere et helt blogginnlegg til et par mini-ananaser, hva skal du liksom skrive om da? “

Tanken var selvfølgelig å ta et veldig inspo instagrambilde, da jeg ikke klarte å passere disse to ananasene på Pepsi-max- shoppingen i Sverige i går. Eller i alle fall dedikere et lite blogginnlegg til dem. Likevel konkluderte Kristin ganske fort med at ananaser hører sommeren til.

Nå er det jo høst, så anansbildene må derfor fint vente fra instagramkontoen min til sommeren kommer. Litt uenig, skjønner jeg jo hva hun mener. Det gjør vondt i hjertet. Virkelig. Men jeg måtte jo kjøpe dem likevel som du ser. Så nå som jeg altså har gjort dette gigantiske kuppet med å kjøpe to mini-ananaser (som til min store skuffelse kun smakte som vanlig ananas) skriver jeg altså et blogginnlegg om nettopp dem. Akkurat nå. ( I tilfelle du ikke har fått med deg det allerede)

IMG_2113

Jeg kunne skrevet en novelle om at du har tatt feil hele livet. For det har du. Feil angående Svampebob. Du skjønner det at Svampebob bor ikke i en vanlig ananas nede i sjøen…  han bor i en mini – ananas. Det forklarer hvor liten han er! Mye mindre enn det du hadde trodd. Bare så det er sagt. Men jeg skal ikke gjøre det. Skrive en novelle om Svampebob altså.  Kristin var veldig uenig med meg her også forresten, og helt overbevist om at han bor i en vanlig ananas. Vi ble nødt til å legge denne heftige diskusjonen død, og jeg lurer ikke akkurat på hvorfor det er krig i verden.

Vel disse mini-ananasene er ganske kjedelige. Kjedeligere enn jeg hadde trodd. Jeg har alltid tatt feil der. De kunne vel i alle fall smakt litt søtere enn vanlig ananas da? Fine til pynt skal de ha at de er, og perfekte til meningsløse blogginnlegg i regnværet – sånn som dette.

IMG_2073

// Har du noen gang kjøpt en mini-ananas?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s