Kategorier
Hverdagsliv

Nytt design, og noen ord om denne dagen

vicci 4

Hei der fine, og god onsdag 🙂  Er det noen som legger merke til noe nytt? Vel. Hvis du har vært innom her før, gjør du garantert det. For her er det noen forandringer som har skjedd for å si det pent. Endringene er forresten størst om du ser på PC eller Mac da. Jeg velger definitivt mine venner med omhu. Asta er jo grafisk designer, og det kommer ganske godt med innimellom. Som når det kommer til bloggdesign. Bildet over har hun redigert, også har hun hjulpet meg med å ordne resten av designet. Ble det ikke fint?!

Asta er kjempeflink, følg henne gjerne på Instagram HER 

Ellers er jeg på vei til lovsangsøvelse. På vei til mener jeg egentlig at jeg tenker på at jeg kanskje burde begynne å ordne meg og sånn. Etter å ha vært hjemme alene i nøyaktig en uke, er mor og far på vei hjem også. Noe som muligens betyr at jeg må spasere rundt her, og plukke med meg det som er av rot før de spaserer inn døren. Det inkluderer å reise meg opp fra sofaen det. Vel. Kommenter gjerne hva du synes om designet! Jeg ønsker deg en veldig fin dag videre kjære leser ♥

 

 

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

5 svar på “Nytt design, og noen ord om denne dagen”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s