Kategorier
Hverdagsliv

En blå skål med godt og blandet

IMG_0807

Jeg vet ikke om det er vanlig å våkne av at det dunker fra underetasjen. Dunk, dunk, dunk fra en dundrende bass. Jeg har egentlig aldri tenkt noe spesielt over det, fordi jeg har vært så vant til at det er sånn det er. Før startet denne dunkingen så fort klokken hadde passert halv åtte. Enten har pappa blitt et mer hensynsfullt menneske, eller så hadde jeg bare flaks akkurat i dag. For i dag hadde han ikke satt på rockemusikken sin før klokken hadde passert halv ni. Soverommet mitt har forresten den geniale plasseringen rett ovenfor stuen. Når det er musikk nede, dunker det med andre ord helt opp. Fin vekkerklokke i helgene det der. Men i dag er det jo ikke helg. Det er høstferie på en måte, om man kan si det sånn. De siste fire ukene har jeg egentlig spasert rundt med en søndags-følelse hver eneste dag. I dag derimot har lørdagsfølelsen sneket seg inn. Ikke klarer jeg å forklare hva det betyr, men det er et reelt fenomen. Det tør jeg påstå.

Men. La oss snakke litt om det viktigste her. Er dere klar over at vi er plassert i starten av dag nummer fire i oktober? Det ble en litt klumsete setning. Men det er faktisk nøyaktig 81 dager igjen til julaften! Ehe. Litt tidlig å tenke på det, tenker du. Men det er det absolutt ikke. For hvert eneste år har jeg hatt de store planene om å lage hjemmelagde julegaver, og gjøre masse ut av juleforberedelsene. Men så har tiden bare flydd fra meg hver gang. Jeg rekker liksom aldri å få nok tid til å komme i den ordentlige julestemningen. I år er jeg altså føre var, og tenker at det må være innafor å begynne å høre på julesanger ganske snart. I år skal jeg altså komme i mål med disse hjemmelagde julegavene i tide. En gang for alle! Jeg skal jammen begynne å planlegge det omtrent nå.

image

Nå skal jeg gjøre et forsøk på å finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Men jeg har virkelig ingen fine klær. Det innser jeg hver gang jeg spaserer bort i klesskapet med hundre milliarder plagg. Det er faktisk litt krise, og jeg tror de fleste jenter kjenner seg igjen i nettopp det! Et sikkelig luksusproblem. Det er ganske trist egentlig, med tanke på hvor mange mennesker i verden som ikke har klær i det hele tatt. Også står jeg der da. I haugen med klær jeg ikke kan bruke, og får dårlig samvittighet for at jeg er en bortgjemt drittunge. Min eneste løsning på dette er å gjøre et realt forsøk på å redde verden ganske snart. SÅ jeg jobber på spreng for å regne meg frem til formelen som bekjemper fattigdom en gang for alle. Men jeg tror at jeg skal begynne med å gi bort noen av disse klærne.

Ellers starter kristen Østfolds store høst – happening i dag. Nemlig Breakthrough. Sjekk ut arrangementet på facebook HER Så helgen kommer selvfølgelig til å gå mye med til det, og sånn seriøst: om du befinner deg i nærområdet, må du ta turen! Kom gjerne innom på et møte når du kan, eller bli med på alt om du vil 😀 Det blir sikkelig bra, med masse morsomme aktiviteter, og underholding. Kule folk og god mat, så det er vel verdt turen! Ja. Sjekk det ut. 

Ønsker deg en fin torsdag videre, fine leser. Håper vi sees på Breakthrough! ♥

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s