Kategorier
Hverdagsliv

Å gå forbi en snegle med flate sko

IMG_1914

«Jeg går fort. Så fort du ofte går når du har over gjennomsnittlig dårlig tid. Converse er ikke skoene til å gå fort i. De ødelegger alt. Flate såler holder meg igjen til underlaget, isteden for å hjelpe meg fremover. Bena mine er klistret fast, men jeg beveger de fort like vel. Det regner. Akkurat lite nok til at det går greit, akkurat mye nok til at håret mitt begynner å krølle seg, og noe av sminken renner litt inn til øyekroken. Jeg har faktisk veldig dårlig tid. Stegene mine øker i tempo, og jeg rekker ikke en gang å drikke av iskaffen mens jeg går.

Plutselig er det to gamle snegler som befinner seg foran meg. Hvor kom de fra? Flygende ut fra busken, kanskje? Jeg blir tvunget til å senke farten. Etter noen meter med stikkende irritasjon vellende opp i meg, innser en av sneglene at jeg ikke kommer forbi dem.Hvilken åpenbaring. For en smart snegle dette er. Gullstjerne i sosial intelligens, til tross for at det tok ham litt tid. Etter mye om og men,  flytter han seg til side for at jeg skal kunne passere. Problemet er bare at de der sneglene ikke går så sakte likevel. Ikke så sakte som jeg først trodde. Nå som de har innsett at jeg skal forbi, må jeg jo faktisk gå fort også. Veldig fort. Fortere enn det som er mulig i disse flate skoene. En rød buss har stoppet på siden av veien, og en dame med en diger paraply hopper frem foran meg. Æsj. Ikke flere sinker i passasjen min nå. Jeg orker ikke alle disse menneskene. Kan jeg ikke bare få spasere med den dårlige tiden min, og de ekle skoene i fred? Jeg klarer akkurat å unngå å skalle inn i den digre paraplyen som spretter opp der fremme. Snikende, klarer jeg å lure meg forbi. 

Omsider når jeg parkeringshuset, og setter meg inn i bilen. Til tross for alt strevet, er dette faktisk første gang jeg kommer meg helt fra euspressohouse til bilen uten å ha drukket opp iskaffen. Første gang i hele mitt nitten årige liv. Tenk på det du.«

 

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s