Helgen som løp avgårde

IMG_6629

Hei der fine! ♥ Søndag altså. Den siste dagen av denne uken. Jeg har mistet helt oversikten over alle disse dagene som kommer og går. Jo mer jeg tenker over det, jo mer går det opp for meg at tiden virkelig går fortere jo eldre man blir. Det er seriøst sant.

Denne helgen hadde vi festivalen”Breakthrough” i kirka. Lovsang. Boblefotball. Catch det flag. Helt ok underholdning.Girls corner, og Man Cave. Konkurranser. Gode prekener. En haug med fidget spinnere. Til og med et frieri på direkten fikk vi på denne festivalen! Men selvfølgelig JESUS i sentrum av alt!  For en helg dette har vært! Jeg har storkost meg. Så mange flinke folk som har ordnet og arrangert alt sammen. Takk for flere fine minner å lagre i denne minneboken kjent som hukommelsen min. I alt dette var jeg jo ikke spesielt flink til å ta bilder selv … Jeg tok faktisk ikke et eneste fint bilde. SÅ jeg har stjålet et par her og der. Det øverste er tatt av Anniken – les bloggen hennes HER, og de to andre har jeg tatt fra USIØ, sjekk ut Facebooksiden deres HER! 

IMG_6630

Lyst på litt musikk-inspirasjon?

Sjekk ut spillelisten fra BT  – HER

… Og hør på

En sang jeg har hatt på hjernen i hele dag –  HER 

IMG_6628

Gikk du glipp av breakthrough? Ta turen neste høstferie da vel! Håper helgen din har vært fin gode du. Klem ♥

3 thoughts on “Helgen som løp avgårde

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s