Sminke musthaves under 100 kr

IMG_7018

Passer det ikke bra at jeg skrev om 5 ting å gjøre i regnvær i går? Her er det i alle fall en sånn regnværsdag denne onsdagen i oktober. Lurer du på hva du skal bruke ettermiddagen på, kan du jo ta en titt 🙂  Det beste med høsten er at det er lov til å ha det litt ekstra hyggelig inne. I alle fall synes jeg det. En varm kopp med te, og noen gode ukeblader, må det være lov å unne seg midt i uken synes nå jeg!

Men. La oss snakke bittelitt om sminke. Om det over hodet ikke interesserer deg, kan du jo heller lese oppskriften på en avslappende onsdag –  HER Eller du kan ta en liten titt på bildedrysset fra den første dagen i oktober – HER

Uansett. Jeg har vært på skattejakt i dag, uten å vite det selv! Da kan det vel strengt talt ikke kalles skattejakt. Men. Jeg fant plutselig alle sminkekostene mine. Som dere skjønner har de med andre ord vært savnet. Disse sminkekostene har faktisk vært borte i typ et halvt år, og inneholder en samling på sånn ca 20 stykker. Så, du kan jo si at jeg ble ganske glad da! Det verste er at de lå gjemt bakerst i et skap på badet, bak alle håndklene. Lurer på hvordan de har havnet der … ?

IMG_7020

Vel. Jeg har jo bare måttet overleve uten dem så lenge i og med at jeg uansett bruker ganske lite sminke. Men nå hadde jeg jo egentlig kommet til konklusjonen at jeg  burde kjøpe nye. Det er jo greit å ha liksom.  Men nå slipper jeg altså det! Digg.

Jeg har investert i noen nye sminkeprodukter da. Blant annet en primer fra Elf som er helt genial. Prep & blur stick heter den. Jeg elsker den virkelig. Også har jeg blitt veldig fan av øyenbrynsfargene til Elf også. Jeg bruker Lock On Liner and Brow Cream i den lyseste fargen. Anbefales altså!

IMG_7019Det var det jeg skulle snakke om sminke for denne gang. Det er jo ikke så mye av det her på bloggen, og det kommer det nok ikke til å bli heller. Men det er morsomt å blogge litt om det en gang i blant, så det kan nok dukke opp litt i ny og ne. Nå har jeg lovet pappa å lage middag, så jeg får faktisk begynne om ikke alt for lenge.  Ønsker deg en fantastisk fin onsdag videre, fine leser ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s