Kategorier
Hverdagsliv

Og plutselig var fremtid blitt til nåtid

IMG_2594

Hei der fine, og god torsdag ♥ Denne høstettermiddagen er så kald at det kiler litt på nesen idet jeg spaserer ut av døren. Samtidig er den akkurat varmt nok til at jeg kan ta med studiene ut. Så lenge jeg har en litt varmere genser da i alle fall. Jeg tenner meg like godt et par duftlys der ute på plenen, og prøver å få lest litt mer av denne etikken. Kaffekoppen er et fast og kjært selskap. Dessverre er det kun hyggelig i omtrent ti minutter.

Da innser jeg at kulden fra bakken er alt for trekkende gjennom et så tynt teppe. Valget står mellom å hente et par tepper til, ta på mer klær, eller bare spasere inn. Vel. Jeg prøver å tenke ut hva som er den lateste beslutningen, fordi jeg har litt behov for å være så lat som mulig.  Jeg ender med å spasere inn. Tanken om denne høsthyggen var jo god da i alle fall. Vi kan vel konkludere med at ti minutter med intensiv, filosofisk refleksjon  er mye bedre enn ingen? Sa noen Netflix ?

IMG_2655

«I morgen er det jo fredag igjen, Victoria! Er det ikke rart at ukene går så fort?» Sier mamma mens hun  leter etter Pepsi Max flasken i kjøleskapet.

Hodet mitt er plassert ned i Mac-en i et forøk på å skrive denne teksten, men jeg løfter det automatisk etter lyden av kullsyre. Du vet den lyden som skratter når noen vrir på en bruskork. Den er min den der Pepsi- maxen. Kjøpt og betalt med egne penger til og med, men jeg ender som regel opp med å måtte dele den likevel. Det gjør meg egentlig ikke så mye. Mamma har en sånn fordelingspolitikk som går ut på at hun tar et glass av 1,5 literen min, også kjøper hun en helt ny en til meg. Smil. Du har gjort en god deal.

Jo. Det er rart. Rart at dagene, ukene og månedene raser forbi. Raser forbi fortere, og fortere, som om tid er noe som eskalerer i hastighet. Jeg er som mange andre, forresten overbevist om at den gjør det. Går fortere, og fortere, og fortere. På en måte er det jo skummelt, men egentlig er det mest befriende. Befriende å vite at fremtiden er noe nært. Nærmere enn vi tør tenke på. Før vi vet ord av det er fremtiden nå og nåtiden fortid. Livet altså.

IMG_2643IMG_2659IMG_2625

Ønsker deg en fin, fin torsdag videre, kjære du 🙂 

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

1 svar på “Og plutselig var fremtid blitt til nåtid”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s