Kategorier
Hverdagsliv

Så var det visst ingen ledig stol til meg

IMG_2701

«I dag var jeg vitne til et fallende blad. Det var faktisk ganske dramatisk, egentlig. Dramatisk på en fredelig måte. Dette bladet blåste litt mot venstre før det traff bakken. Elegant og mykt. Så la det seg der, oppå alle de andre. Noen sekunder senere kom et til, og et til, og et til. Det første rakk ikke å treffe bakken før det neste kom flygende etter. Slik fortsatte de å danse i vinden, og forlate de grove grenene til treet sitt. Er det altså sånn de dør? Ved å danse seg nedover mot bakken i den friske høstvinden?

Det er kanskje tragisk, men i løpet av mine 19 år her på denne jorden har jeg aldri sett blader forlate grenene på denne måten før. I dag var de visst veldig klare for å forlate det trygge livet der oppe i luften, også befant jeg meg tilfeldigvis i nærheten. Hvilken lykke da, at jeg fikk denne nye oppdagelsen av at vinteren meldte sin ankomst. November du sniker deg innpå. «

IMG_2679

Jeg vet ikke om det er en ekstremt dårlig vane jeg har fått meg i det siste. Noen vil kanskje påstå det. Men kombinasjonen av café og studering funker bra for meg. Veldig bra – faktisk. Jeg blir ganske effektiv jeg, når jeg kommer meg til litt andre omgivelser, samtidig som jeg får drikke yndlingskaffen. En veldig god deal dette, synes jeg.

Så det tenkte jeg altså at jeg skulle benytte meg av i dag også. Sitte på en slik café og lese. I dag var dessverre min kjære café veldig full. Veldig. Så da var det jo ikke akkurat over gjennomsnitlig god plass til meg.

Som den folkeskye einstøingen jeg er, som får litt Klaus av å måtte presse meg inn på et eller annet bord innimellom, og rundt – gikk jeg heller ut.

Fra gårdsdagen har jeg forresten lært at dette med å studere ute,  er en ganske mye kaldere fornøyelse enn du skulle tro. Særlig når man er tissetrengt. Men hva skal jeg gjøre da? Spasere inn igjen og gå på do, nå som jeg allerede har satt meg ut?

Kanskje jeg bare må kjøpe en kaffe til om noen minutter, og håpe på at det er en ledig stol da? Enn så lenge sitter jeg her. Ute i kulden. Med mac-en for å blogge. Det er jo ikke mindre kleint det med alle disse menneskene som går forbi. Jeg later som det er helt normalt jeg. Å sitte ute og drikke iskaffe i midten av oktober. Det kan jo hende de bare tenker at jeg er enda en av dem som lengter etter sommeren. Men la meg understreke at det er totalt feil. Jeg elsker høsten, og har bare på en eller annen måte havnet her i denne litt interessante situasjonen.

IMG_2708.jpgIMG_2726

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

1 svar på “Så var det visst ingen ledig stol til meg”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s