Saturday is my favourite

IMG_7099

SATURDAY ♥

Hei der fine, og god helg! Lørdag er min absolutte favorittdag. Det er bare den dagen i uken som alltid er så fin og god. Uansett hva som har skjedd tidligere i uken, blir jeg alltid i så godt humør av disse lørdagene. Sånn på ekte. Det hviler bare noe overoptimistisk over alt som har med lørdag å gjøre.

Men. Dersom noen lurte på hvordan gårdsdagens dramatikk egentlig endte… (Ta en titt HER om du ikke fikk lest i går)

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Hello there sweeties! Saturday is my absolute favorite day! It’s just that day of the week that’s always so relaxing. No matter what happened earlier during a week, I’m always in such a good mood when Saturday comes. There is just something overoptimistic about everything that has to do with Saturday. But. If anyone wondered how all of that drama yesterday really ended … (Take a look HERE if you did not read about yesterday)

IMG_3156

Vel jeg måtte jo bare gjøre det eneste fornuftige. Jeg tok til slutt  ruren inn på den delen av byen som burde vært avsperret med høye piggtrådgjerder. Det forbudte området. Kjøpesenteret. Huff. For et irriterende positivt ladet ord.

Men ey. Jeg spaserte inn der, og fikk lånt toalettet uten å kjøpe noe. Kremt. Jeg er stolt. Videre måtte jeg jo bare gå for en annen café, kjøpe mer kaffe og få startet med denne filosofien da. Ja. Jeg lot meg altså skremme av litt mye mennesker, og endte opp med å bruke dobbelt så mye penger på kaffe.

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Well, I just did the only reasonably thing. I finally ended up in that part of the city that should have been detached with tall barbed wire rods. The forbidden area. The shopping center. Why is that such a annoying, positively charged word. But ey. I walked in there and borrowed the toilet without buying anything. Ahem. I’m proud. Furthermore, I just had to go to another café, buy more coffee and get started with this philosophy. Yes. So I was scared of a lot of people, and ended up spending twice as much money on coffee. That`s me. Good job, Victoria. 

IMG_7098

Ellers har jeg lagt merke til at veldig stor prosentandel av leserne mine faktisk ikke bor i Norge. I den forbindelse har jeg bestemt meg for å skrive blogginnleggene mine på engelsk også. Så fremover kommer det altså til å både være på norsk og engelsk. Håper det er i orden for dere, og gjør ting litt lettere for noen.

Jakken er forresten fra Primark, og det må vel være lov å si at det er en av de mest fascinerende klesbutikkene på denne jord. Billig. Bra. Mye fint egentlig. Uendelig mye folk, og lange køer. Jeg har litt sansen for det jeg.

Jeg ønsker deg en fantastisk fin helg, fine leser! Klem

 

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Otherwise, I have noticed that a very large percentage of my readers do not actually live in Norway. In this regard, I have decided to write my blog posts in English as well. So in the future they will be in Norwegian and English! I hope it’s okay for everyone, and I think it will be easier for some of you.

By the way, the jacket is from Primark, and it must be allowed to say that it is one of the most fascinating clothing stores on this planet. Cheap. Many awesome clothes… Infinite lot of people, and long queues. I really like it. Honestly. 

May the rest of your weekend be awesome! 🙂 Love

IMG_7102IMG_7101

 

6 thoughts on “Saturday is my favourite

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s