Kategorier
Hverdagsliv

B for blue and winter

0-2 2

Hei, og god mandag

Blåmandag ifølge disse bildene kanskje. Men det er den faktisk ikke! La meg snakke litt om den store hendelsen jeg var vitne til her om dagen. Jeg fikk nemlig øye på en dame med hansker, lue og skjerf! Alt sammen. Vintersko hadde hun til og med. Dette var selvfølgelig noe som gledet mitt hjerte. Endelig!  Endelig en tilnærmet skriftlig tillatelse for å finne frem mitt geniale, matchende sett med vinterens store startpakke. Alt i blått selvfølgelig.

Jeg kommer aldri til å glemme hospiteringen på BI med min fine knallblåe jakke fra moods of Norway. Den hadde mamma kjøpt på salg, og jeg gikk selvfølgelig helt ut den dagen. Matchende blå lue, skjerf og votter og en blå Fjellreven sekk. Det må forresten nevnes at håret mitt på tiden var kullsvart. Jada. Du kan godt si at jeg skled lekkert inn i mengden til jentene med merkeklær og vesker. Mhm. Kanskje like greit jeg ikke endte opp med å gå der likevel. Jeg hadde jo måttet bytte ut hele klesskapet …

 

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Hello, and good Monday! I just need to start with an apologization. The translation of yesterday`s blogpost took forever. But it`s just because I have this genius idea that I trust my own english better than google translate. So… this means that I need to translate about every single word myself, and… yeah. But if that happens again the translation will come sooner or later so don`t worry.

Well. Let me talk about this big event I witnessed a few days ago. I saw a lady wearing gloves, hat and scarf! Everything I assosiate with winter. She even had Winter shoes! This was of course something that really made me smile. Finally! Finally, a permission to find my matching set of the- winter-starter-pack. Everything in blue of course ♥

I will never forget my visit at BI – School of economics – (which in addition to be a good school, is also famous for students waring lots of expencive clothes) with my nice blue jacket from «The moods of Norway».  Mom bought it on sale, and of course I had a matching blue hat, scarf and mittens and a blue bag. By the way, it should be mentioned that my hair at this time was one hundred percent black. Yes. Maybe it`s okey I did not end up going there after all. I would have had to replace my whole wardrobe …

IMG_3267IMG_3279img_3253.jpg

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s