Kategorier
Tips

Victoria tester / sukkerfrie brusnyheter

IMG_3401

WHEN VICTORIA IS TESTING

Finnes noen større glede enn å oppdage at butikken tilbyr intet mindre enn 2 nye sukkerfrie brus som jeg ikke har smakt?! 😀  Som den erfarne Pepsi-Max drikkeren jeg er, må jeg innrømme at ettersmaken av kunstig søtning ikke er noe jeg tar med i betraktningen. Sorry, men det hadde nok ikke blitt en objektiv stemme. Enkelt og greit fordi jeg er mer eller mindre immun mot denne kunstige smaken.

Uansett. La meg beskrive mitt første inntrykk av dem begge: æsj.

La meg utdype dette.

 

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

 

Is there any greater joy than discovering that the store offers nothing less than 2 new sugar-free soft drinks that I have not tasted yet ?! As the professional, experienced Pepsi-Max drinker I am, I must admit that the aftertaste of artificial sweetener is not something I can consider in my review. Sorry, but I just don’t have an objective voice. Simply because I’m more or less immune to this artificial flavor.

Anyway. Let me describe my first impression to both of them: Disgusting. Honestly.

Let me describe this closer to you.

 

IMG_3411

Urge uten sukker, Chill guarana: En blanding mellom en slags eplebrus og sprite. I tillegg har den har en sterk ettersmak og rar ettersmak. Rett og slett helt grusomt. Etter et par flere slurker ble jeg på en måte mer vant til denne sviende ettersmaken. Men jeg sitter likevel igjen med den enkle konklusjonen at dette er en brus du kjøper en gang og aldri mer. Det skal sies at jeg drakk hele da. Men det er tatt i betrakning at jeg er en svært erfaren brusdrikker.

Cola uten sukker, Rasberry: Jeg har aldri vært fan av cola. Sånn cola uten sukker kan liksom tolereres på restaurant når de ikke har Pepsi max. Men det her? Fysj. Det skulle liksom smake bringebær, men det smakte bare søtere daff cola. Ikke verdt bryderiet. Denne brusflasken fikk mamma adoptere som mente den var helt ok.

Vel. Nå sparte jeg deg for å kjøpe to katastrofale bruser. Bare hyggelig. Med mindre dette gjorde deg så nysgjerrig at du blir nødt til å kjøpe dem likevel da.

 

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

 

Urge Without Sugar, Chill Guarana: A mix between some kind of apple taste and sprite. In addition, it has a strong and sour aftertaste. Simply completely awful. After a few more slurks, I became more used to this crazy aftertaste. But I still sit with the simple conclusion that this is a soda you buy once and never again. It should be said that I drank all that soda bottle. But it`s taken into account that I am a very experienced soda-without-sugar-drinker.

Cola without sugar Rasberry: I’ve never been a fan of coke. Those kinds of cola without sugar can be tolerated at the restaurant when they do not have Pepsi max. But this? Well. It was supposed to taste raspberries, but it just tasted a much sweeter and dead coke. Not worth the hassle. This soda bottle, my mother adopted because she meant it tasted okay.

Well. Now I saved from buying two disastrous soft drinks. You’re welcome. Unless this made you so curious that you will have to buy them anyways 😉

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s