Kategorier
Hverdagsliv

Cold hearted roses on my table

The only logical conclusion to come to all of this is that I can as well cut myself in two. Perhaps a bit inconvenient that it is the left side that contains the heart …


Hei der fine! 🙂  God novemberdag. God klokken fire, på vei hjem fra skole og jobb. Og god onsdag. Er det ikke fine roser jeg har på stuebordet om dagen? De er tatt fra hagen. Tenk at de blomstrer så fint fremdeles!

Jeg tror jeg nærmer meg personlig rekord i Pepsi max drikking i dag. Det har gått hett for seg her de siste dagene. Jeg er ikke helt sikker på hva det skyldes, men muligens det gråe været. Det kan man gjerne bruke til å skylde på alt i disse dager. Noen fordeler må man jo ha av å bo såpass langt mot nord i mørketiden.

Jeg startet dagen med å Google hvordan man kunne lære å gråte fake på en realistisk måte. Deretter gjorde jeg et intensivt forsøk på å få til dette i løpet av morgenturen jeg spaserte med Amelia. Jeg fikk det ikke til, men endte opp med å føle meg dritt og trist istedenfor. 

Ellers tenkte jeg ekstremt mye mindre i løpet av denne spaserturen enn jeg pleier. Ikke så rart så opptatt jeg var med å forsøke å gråte … Men det kan rett og slett ha noe med at jeg var i ferd med å få gnagsår på venstre hæl også. Da klarte jeg jo ikke å tenke på noe annet enn det heller. 


• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Hi there sweeties! Good November day. Good 4 pm, on your way home from school and work. And good Wednesday. Are they not nice, the roses that I have on the living room table these days? They are taken from the garden. Imagine how they are still flourishing so much!
I think I’m approaching personal record in Pepsi max drinking today. It has been hot here in the recent couple of days. I’m not quite sure what it’s due to, but possibly the gray weather. You may want to blame it for all these days. Some benefits may be due to living so far north in these dark winter days …  ❤ 

I started the day with Googling how to learn to cry fake in a realistic way. Then I made an intense attempt to managing this during my morning walked with Amelia. I did not manage to do it, but ended up feeling sad instead.

 I thought so much less during this walk than I usually do. Not so strange, busy as I was trying to cry … But it can simply be the soar that I was starting to get on my left heel as well.

Nå har jeg altså et munnsår på venstre del av leppen, og et gnagsår på venstre hæl. Med dette skal det nevnes at jeg lenge var sykemeldt på grunn av min venstre skulder, og har tidligere hatt den vestre armen brukket, samt betennelse i venstre hofte. Den eneste logiske konklusjonen å komme til av alt dette er jo at jeg like godt kan kutte meg selv i to. Hvorfor ikke leve livet med kun en høyre side? Kanskje litt upraktisk at det er den venstre siden som inneholder hjertet, men jeg har blitt beskyldt for å være ganske kaldhjertet før. Så kanskje det er like greit å kvitte seg med hele sulamitten. Når jeg først er inne på tanken vurderer jeg å melde meg inn i det politiske partiet høyre i samme slengen … holde meg langt unna land som har kjøring på venstre side, og legge inn et personlig forbud mot å sette meg på noe annet enn høyre side av bussen. 

Neida. Jeg skal ikke kappe meg selv i to. Det fine her er jo at jeg faktisk er helt, helt frisk nå. Med unntak av dette munnsåret da. Men det klarer jeg liksom å leve med. He. He. Det eneste som skal kappes i to her hodet til neste person som befinner seg i mitt nærvær når butikken er tom for Pepsi max. Det var nemlig en traumatisk opplevelse jeg var vitne til et par uker tilbake, som sitter fast klistret til hodet mitt.  Tomme? Har dere hørt på maken?• • • • • • • • • • • • • • • • • •


Now I have a mouth ulcer on the left part of my lip, and a soar on my left heel. With this, it should be mentioned that I had problems with my left shoulder, and had previously had the same arm broken, and problems with my left hips. The only logical conclusion to come to all of this is that I can as well cut myself in two. Why not live life with only the right side?

Perhaps a bit inconvenient that it is the left side that contains the heart, but I have been accused of being rather cold-hearted before. So maybe it’s just okay to get rid of the whole thing? I also consider signing into the political party «right» … stay far away from countries that have left-hand driving cars, and put a personal ban on sitting on the left side of the bus.

No. I will not cut myself in two. I am actually so happy and thankful that I am compleatley healthy these days. Except that mouth ulcer… but I will survive that I guess, The only thing that is to be cut in two here is the head of the next person who is in my presence when the store is sold out of Pepsi max. That was a traumatic experience I witnessed a couple of weeks ago. It really got stuck in my head. Empty? What is that supposed to mean?  
 


Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s