Kategorier
Sydney-life

Godt å ha mamma i Australia


«Nei. Jeg er heller ikke sikker på om hun snakker norsk eller synger.» Det er vanskelig å si. Jeg hører bare lyder nedenfra, og Karlie ler. For et rart språk. Disse ordene jeg er i ferd med å rable ned på bloggen er nok også ganske underholdende for henne å tyde.

Jeg har forstått en av mange ting i løpet av de dagene jeg har hatt mamma på besøk her i Australia; morsmålet er ikke noe du tuller med. Det er kanskje derfor ikke så fryktelig overraskende at denne bloggen beveger seg over på norsk igjen. Etter at jeg har forsøkt å være litt internasjonal i et drøyt halvår.

For etter å ha kastet opp alle undertrykte tanker og følelser på min stakkars mor de siste dagene, har jeg kanskje innsett hvor mange følelser jeg har koblet til dette språket. På en så annerledes måte enn jeg klarer å uttrykke på engelsk selv om jeg kan de samme ordene. SÅ fra nå av skal jeg fortsette å være mitt kreative, skribent – jeg på norsk. Det er jo tross alt det jeg passer best til tror jeg.Jeg tok toget inn til Sydney International Airport … Kjøpte en stor kaffe med mandelmelk og vanilje sirup, og ventet i en drøy halvtime. Hun gråt litt da hun så meg. Jeg måtte le der lille mamma kom spaserende med stor koffert, og veldig skinnende, nye blå joggesko. Jeg hadde ikke savnet henne noe særlig før jeg fikk en god mamma-klem og hun snakket i vei som en foss. Da var det plutselig veldig godt å ha mamma på samme kontinent likevel.

Jetlag, kafébesøk og noen spaserturer rundt i nærområdet var nok de første dagene, før vi ende opp med å dra på flere eventyr. Sydney har ganske mye å by på. Mer om de siste dagene kommer på bloggen veldig snart!


// Det er godt å ha mamma i Australia

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s