Kategorier
Sydney-life

Gjenoppdage Sydney


Selvfølgelig var første turist-stopp med mor på besøk lagt i retning av operahuset og Harbour bridge!

Vi måtte spasere i sikksakk mellom en haug av turister som tok selfies, til tross for at vinteren egentlig ikke er høysesong for turisme her i det hele tatt. Vi fotograferte litt selv, og tok turen på innsiden av operahuset for å titte litt. Mamma hadde ikke helt kommet seg over Jetlag-et enda, og var en smule sliten, men vi brukte en lang dag i byen likevel.

Det sjøgrønne havet, og palmene langs sjøkanten som matcher fargene på flytende ferger over stille vann, er så mye vakrere i virkeligheten enn noe kamera kan fange. Noen øyeblikk må bare nytes og lagres på netthinnen, og denne dagen inneholdt flere av dem. Vi tok også turen inn i den botaniske hage, gikk feil, og måtte snu i forsøket på å finne et passende spisested. Det ordnet seg til slutt.For øyeblikket sitter jeg i sofaen med en kaffekopp hvilende mot siden av ryggen min. Den balanserer fint og farlig i sofaen.

Hvorfor jeg er dum nok til å drikke kaffe så sent på kvelden vet jeg ikke helt egentlig. Klokken nærmer seg elleve og mørket har lagt seg trygt her i Australia. Det hjelper jo ikke at romvenninnen min er like kaffe-gal som meg, og tilbyr å sette på vannkokeren. Vi har begynt å se på enda en ny krimserie. «Mindhunter» surrer på skjermen denne gangen. Du finner den på Netflix. Krim er alltid bra. Vi går visst aldri lei. Jeg trodde i et øyeblikk at ingen av oss egentlig fulgte med, siden jeg tross alt skriver blogg, og hun har hodet kronisk begravd i mobilen. Et par minutter senere viste det seg at hun googlet navnet på alle serie-morderne som dukket opp i serien, for å se om de var ekte, og om de lever fremdeles. Den er bra denne serien altså. Selv om jeg ikke følger særlig nøye med akkurat nå. Jeg skriver jo til dere. Det er jo tross alt litt morsommere det.


Takk for at du klikket deg inn ❤ Jeg ønsker deg en fantastisk dag videre, kjære leser

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s