City girl


Vi startet dagen med å gå innom China town, før turen gikk mot Queen Victoria building. Min desiderte favoritt, med god grunn. Det er i dag et kjøpesenter med en hel haug av merke-butikker, og er strengt talt så dyrt at jeg aldri ender opp med å handle der. Men. Selve bygningen er så vakker, og det er gøy å spasere der for å i alle fall drømme om de dyre designer veskene som er utstilt i vinduene.Vi tok runden i alle etasjene og endte opp med å titte på menyen til en av café-ene der, men konkluderte med at vi heller ville finne noe utendørs. En runde til med kollektiv transport, og mer spasering gjennom Sydneys gater før vi havnet langs vannkanten, og fant en koselig restaurant der sjø-duften lett omga oss.

Det er egentlig ganske fascinerende hvordan en så stor by kan bli så liten etter en kort stund. Etter hvert som gatene er gjenkjennelige føles alt så mye mindre.


Ønsker deg en god dag, kjære leser. Tusen takk for at du klikket deg innom ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s