City girl


Vi startet dagen med å gå innom China town, før turen gikk mot Queen Victoria building. Min desiderte favoritt, med god grunn. Det er i dag et kjøpesenter med en hel haug av merke-butikker, og er strengt talt så dyrt at jeg aldri ender opp med å handle der. Men. Selve bygningen er så vakker, og det er gøy å spasere der for å i alle fall drømme om de dyre designer veskene som er utstilt i vinduene.Vi tok runden i alle etasjene og endte opp med å titte på menyen til en av café-ene der, men konkluderte med at vi heller ville finne noe utendørs. En runde til med kollektiv transport, og mer spasering gjennom Sydneys gater før vi havnet langs vannkanten, og fant en koselig restaurant der sjø-duften lett omga oss.

Det er egentlig ganske fascinerende hvordan en så stor by kan bli så liten etter en kort stund. Etter hvert som gatene er gjenkjennelige føles alt så mye mindre.


Ønsker deg en god dag, kjære leser. Tusen takk for at du klikket deg innom ❤

Publisert av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: