Kategorier
Sydney-life

Meg og min venn mr. kangaroo


Da det merkelige dyret kom hoppende bort til meg klarte jeg ikke la være å le. For noen merkelige, vakre skapninger. Så søte, så unike.

Dyrehage. Jakten på å finne ville kenguruer ble midlertidig satt på vent. Det viste seg, ikke overraskende, å være vanskelig når man bor så nærme en storby. Et annet tilbud like i nærheten gjorde det mulig å klappe på en tam variant av disse dyrene likevel, dyrehagen. Jeg har alltid hatt et skeptisk syn på ville dyr som vokser opp i fangenskap, og må ærlig innrømme at det var med stor skepsis at jeg i det hele tatt vurderte å ta turen.

Etter litt research fant jeg i alle fall en dyrepark som jobber tett med myndighetene for å bevare utrydningstruede dyrearter. De har blant annet plantet 5000 eucalyptus trær for å skape et naturlig habitat for koalaer. I tillegg driver de med oppdrett i fangenskap rettet mot å beskytte fremtidige generasjoner av utrydningstruede arter. Det var jo litt plaster på såret, og fikk oss til å ta turen. For å se kenguru hører jo tross alt med når man er i Australia.Etter besøket endte vi med å spasere gjennom gatene i Black-town, og ta enda en tur inn til sentrum. Der fikk vi sett både St Mary Cathedral og Hyde park. Så kjøpte vi veldig fransk crepé med avokado og spinat, og pratet i vei til fransk musikk i australske gater. Mørket falt omsider etter enda en lang og fin dag. Vi hadde en face-time samtale med tante Aashild til en kopp kaffe før vi tok t-banen hjem igjen. Mammas besøk i Australia gikk med dette mot slutten. Men vi rakk heldigvis å oppleve et par eventyr til, flere opplevelser kommer på bloggen veldig snart.


// Jeg ønsker deg en fantastisk dag, kjære leser! Vi blogges snart om nye eventyr her fra denne delen av ekvator.

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s