Meg og min venn mr. kangaroo


Da det merkelige dyret kom hoppende bort til meg klarte jeg ikke la være å le. For noen merkelige, vakre skapninger. Så søte, så unike.

Dyrehage. Jakten på å finne ville kenguruer ble midlertidig satt på vent. Det viste seg, ikke overraskende, å være vanskelig når man bor så nærme en storby. Et annet tilbud like i nærheten gjorde det mulig å klappe på en tam variant av disse dyrene likevel, dyrehagen. Jeg har alltid hatt et skeptisk syn på ville dyr som vokser opp i fangenskap, og må ærlig innrømme at det var med stor skepsis at jeg i det hele tatt vurderte å ta turen.

Etter litt research fant jeg i alle fall en dyrepark som jobber tett med myndighetene for å bevare utrydningstruede dyrearter. De har blant annet plantet 5000 eucalyptus trær for å skape et naturlig habitat for koalaer. I tillegg driver de med oppdrett i fangenskap rettet mot å beskytte fremtidige generasjoner av utrydningstruede arter. Det var jo litt plaster på såret, og fikk oss til å ta turen. For å se kenguru hører jo tross alt med når man er i Australia.Etter besøket endte vi med å spasere gjennom gatene i Black-town, og ta enda en tur inn til sentrum. Der fikk vi sett både St Mary Cathedral og Hyde park. Så kjøpte vi veldig fransk crepé med avokado og spinat, og pratet i vei til fransk musikk i australske gater. Mørket falt omsider etter enda en lang og fin dag. Vi hadde en face-time samtale med tante Aashild til en kopp kaffe før vi tok t-banen hjem igjen. Mammas besøk i Australia gikk med dette mot slutten. Men vi rakk heldigvis å oppleve et par eventyr til, flere opplevelser kommer på bloggen veldig snart.


// Jeg ønsker deg en fantastisk dag, kjære leser! Vi blogges snart om nye eventyr her fra denne delen av ekvator.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s