Kanskje det beste ferieminnet

Flere dager med eventyr måtte selvfølgelig inneholde både et besøk på Bondi og Coogee beach.

Det ble jo ikke akkurat soling og bading denne gangen, siden det er vinter her nede nå. (PS: Det høres kanskje morsomt ut for deg hjemme i Norge, men tro meg ; du aner ikke hva det er å fryse før du har opplevd vinter i Australia. Det er så KALDT! Sola er riktignok til god hjelp om dagen, men å befinne seg inni husene, er ikke levelig i lengden. Isolering har ingen hørt om, og varmeovner er så dyrt at det ikke er verdt bryderiet.) Men til en utedag var det egentlig ganske fint at temperaturen var i retning norsk vår. Det betydde nemlig at den ellers overfylte, berømte stranden var ganske så mye tommere.

Mer kaffe, og hjemme-brakt lunsj på en benk i sola. Så satt vi der med den varme solen i ansiktet og diskuterte alt og ingenting. Snakket om nåtiden og fremtiden, mens nåtiden forsiktig forsvant med klokken.

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en marihøne på hånden. Det føles så lenge siden, plutselig satt en på hånden min som fikk være med på en sikkelig fotoshoot.

Jeg kan spasere forbi dette synet så mange ganger, men det går fremdeles ikke helt opp for meg at det er selveste, berømte Bondi beach.

Jeg hadde sett meg ut en kafé som jeg syntes virket hyggelig da jeg var på Coogee sist, så vi tok turen dit til slutt. Den er av typen med vintage inspirerte hyller fylt med ferske appelsiner og sitroner, lave benker med blå puter, rustikke trebord, og store åpne vinduer som går ut mot det vakre havet. Vi satt der og så på mørket falle, hørte den rolige, akustiske kafé-musikken i bakgrunnen, og nøt solnedgangen som danset over horisonten til sikkelig god, australsk kaffe servert i knall orange kopper. De kan kanskje ikke bygge hus i dette landet, men kaffe, det kan de.


// Husker du ditt beste ferieminne?

Tusen takk for at du tok turen innom

Publisert av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: