Kategorier
Sydney-life

Overlevelses strategier for kalde, australske morgener

«Vind som blåser, fugler (du aldri har hørt om) som synger, sol som skinner rett inn mellom store, hvite persienner. Jeg løfter den høyre hånden forsiktig ut i verden, og kjenner den kalde luften stikke. Fort planter jeg meg selv godt begravd under de to dynene mine igjen. «

Man må rett og slett legge noen overlevelses strategier når man våkner opp til et iskaldt rom, og det eneste som frister er å bli liggende under dynen. Varmeflaske og ullundertøy kjennetegner vinteren her nede. Men vi vil jo få det beste ut av dagen, og en god dag starter med en god morgen. Her kommer noen tips, som kanskje kan være greie å ha mellom høst og vår i Norge også. I de regnfulle dagene i sommerferien også kanskje.


How to survive a cold aussie mornin`

Ikke stå opp for tidlig, men tidlig nok til å ha god tid

Start dagen med «avo on toast» og en kopp veldig sort kaffe

Spis frokosten ute med et godt, varmt pledd rundt deg

Sett på litt akustisk, god musikk i bakgrunnen

Les en god bok


Det viktigste er at du ikke stresser. For stress gjør deg kaldere, og da frister det enda mer å hoppe under dynen igjen. Jeg lover. Det er også viktig at du investerer i kvalitets kaffe. Hvis ikke ender du opp med å bruke unødvendig mye penger på take-away senere på dagen. Helt sant.

Av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s