En liten fotoshoot med karlie

Lørdag betyr «inspection day» som også betyr at huset må være helt vasket og klart før college-mennesker kommer, og ser om vi klarer å holde huset rent. Det skjer en gang i måneden, sånn omtrent, og betyr vasking og skrubbing, og spasere på tærne i noen timer for å ikke rote noe før inspeksjonen er ferdig. Det er jo passe kleint å sitte hjemme når disse inspeksjons-folkene spaserer rundt i huset. (Synes jeg da) Så det gjelder å finne noe å fylle dagen med, utenfor disse fire veggene. Karlie og jeg bestemte oss for å ta turen ut for å ha en liten fotoshoot. (Outfit-bilder kommer også på bloggen senere da, med andre ord)

Men først. Et lite bildedryss av min vakre rom-venninne. Det skal mye til å finne noen som er like sær, og introvert som meg selv. Men det er definitivt denne jenta. Hun er kanskje til og med verre enn meg. Så skal det også nevnes at hun er det snilleste mennesket jeg har møtt på denne jord. Virkelig. Det er få jeg vet om som gir så mye av seg selv for andre. HELE TIDEN. En sann inspirasjon til hva det betyr å være kreativ, optimistisk og hardtarbeidende. En real ordspråkene 31, guds kvinne – for sure.

Noen mennesker møter du i ulike sesonger av livet for en grunn, og dette er en av dem jeg ikke hadde klart meg uten på denne delen av ekvator. Rett og slett.

Noen bilder behind the scenes må til også. Keep yourself updated. For det kommer altså antrekks bilder en av de nærmeste dagene. Ha verdens beste dag, kjære leser. DU er fantastisk.

Publisert av Victoria Skjortnes

Hello there! Thank you so much for clicking into my blog! Here I’m going to share a few things from my everyday life. I hope this can be a universe that inspires you in a busy day. Most of my blogposts are going to be in both English and Norwegian!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: