Sånn mandag med klassen

Mandager er for “core”. Sånn omtrent ti over elleve møttes Grace, Gabby, Karlie, og jeg for å handle inn mat for klassens “hangout.” Grace og Gabby hadde full oversikt over budsjett og handleliste for dagen. Etterpå dro vi alle i bil mot sentrum. Det beste med å ha venner som er lokale, er at de har denne unike evnen til å finne de vakreste stedene som eksisterer i nærområdet. Gabby er så flink på dette, og på den lille spaserturen fra bilen til dit vi skulle, pekte hun på flere plasser som folk har fridd til kjæresten sin på. Så vakkert var det altså. Like utenfor noen dyre villaer slo vi oss ned på en gressflekk med utsikt over hele Sydney.

Det var dessverre en litt trist samling denne gangen, siden Millie, en av mine desidert beste venninner snart skal dra hjem. Det var derfor en real avskjedsfest. Trist og fint, for vi hadde det veldig hyggelig likevel.

Du vet forresten at du er i nærheten av en storby med velstående mennesker når et vann-fly brått lander ved siden av der du har lagt pikniken. Litt av et syn det også.

Det beste med venner som Millie, er at jeg vet vi kommer til å holde kontakten selv om vi bor i ulike land. Fly mellom Norge og England er hverken kjempedyrt eller langt. Så til tross for at jeg kommer til å savne henne kjempemasse for nå, så hjelper det jo litt å tenke på det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s